Over ons

Dit zijn wij

Eigenaren Bobby en Ina de Kruyf vertellen: “Na de oprichting in 2005 is ons bedrijf uitgegroeid van een eenmanszaak tot een veelzijdig en slagvaardig schilder- en glaszetbedrijf met een team van twintig mensen. In 2017 verhuisden we daarom van Dieverbrug naar een groter pand op het industrieterrein in Dwingeloo.”

Veelzijdigheid; dat is eigenlijk de reden dat het bedrijf uit het jasje groeide. Ina vertelt: “Naast schilders hebben we ook een aantal timmermannen in dienst. Dit om snel te kunnen inspelen op vragen van klanten en niet altijd afhankelijk te zijn van andere bedrijven. De timmermannen kunnen bijvoorbeeld helpen bij problemen als houtrot of schades, maar kunnen ook deuren, kozijnen en windveren vervangen.”

In het nieuwe pand heeft de moderne timmer- en glasafdeling meer ruimte gekregen. Dat geldt ook voor de Verf- & Behangwinkel, die gericht is op de doe-het-zelver. Meer recent werd er een verfspuitcabine aan de werkplaats toegevoegd.

Kwaliteit
Het hart van het bedrijf bestaat uiteraard uit schilders. Bij elke klus, groot of klein, staat kwaliteit van het geleverde werk voorop. Het bedrijf heeft zodoende een diverse klantenkring opgebouwd. Deze bestaat hoofdzakelijk uit particulieren (ook vakantie-huizen) en daarnaast uit woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, overheidsinstanties en bedrijven.

 

Tot slot is Schilderwerken de Kruyf…

  • VCA+ gecertificeerd en voldoet daarmee aan actuele veiligheidseisen. Tevens werkt het bedrijf zoveel mogelijk met milieuvriendelijke, duurzame verf en materialen.
  • een erkend SBB-leerbedrijf en draagt daarmee bij aan het opleiden van vakmensen.
  • beloond met het kwaliteitskeurmerk van De Betere Schilder. Dit houdt in dat:
• u zaken doet met een goed en vertrouwd bedrijf
• u een heldere, complete en schriftelijke offerte ontvangt
• het bedrijf wordt gecontroleerd op kwaliteit
• het bedrijf zich voortdurend bewijst met uitmuntend vakmanschap
• u garantie krijgt: 4 jaar op binnen- en 3 jaar op buitenschilderwerk.